NOVA MODNA OAZA: Svirkom na krovu autobusa predstavili novootvoreni multibrend dućan (VIDEO)

Fashion Company je jedna od najvećih tvrtki koje se bave modom, modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 60 maloprodajnih mjesta u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj.

Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svjetski poznatih modernih urbanih brendova. Fokus je na trendy odjeći svjetskih modnih kuća namijenjenoj urbanoj populaciji koja prati trendove. Svaki brend je priča za sebe i uklapa se u savršenu cjelinu originalnih kornera i interijera.

Fashion & Friends je jedan od prvih multibrend dućana otvorenih u Hrvatskoj. Kolekcije renomiranih modnih marki obuhvaćaju linije ekskluzivne odjeće i obuće, torbi i neizostavnih modnih dodataka – Liu jo, Guess, Guess Marciano, Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, UGG, New Zealand Auckland i Gaudi.

Styling koji ponesete iz Fashion&Friends-a čini vas modernim i urbanim u svim prilikama i kamo god krenuli.

Nova modna oaza na prvi pogled osvaja originalnim kolekcijama brandova Replay, Guess, Liu Jo, Tommy Hilfiger Denim, Gaudi, NZA, Premiata, Mou te Colors of California. Donoseći omiljene trendove urbane mode na jednom mjestu, Fashion&Friends multibrand koncept izdvaja se kao idealna shopping destinacija koja pruža jedinstveno iskustvo kupovine.

Otvorenje ovog dućana odlučili su najaviti zbilja originalno. Naime, provozali su se zagrebačkim plavim busem na kojem je pisalo ime brenda – Fashion&Friends – a na njemu je koncert održao bend Pravila igre, dio ekipe u sklopu otvorenja dućana. Zbilja jedna jedinstvena i simpatična promocija koja je oduševila i razveselila građane.


Komentari