Ljubimice Depeche Modea: Djevojke iz Warpainta zapalit će Tvornicu

FOTO. Press

ŠTO? Koncert Warpainta

KADA? 12. srpanj

GDJE? Tvornica

Synth pop velikani Depeche Mode odabrali su Warpaint kao predgrupu na kompletnom američko-kanadskom djelu svjetske turneje.

Djevojkama iz Los Angelesa pripala je ogromna čast. Grupa Depeche Mode pozvala je Warpaint da nastupe prije njih na dugačkoj američko-kanadskoj turneji koja prati aktualan album “Spirit”. Serija uključuje čak 29 nastupa između 23. kolovoza i 27. listopada među kojima su i dva u Madison Square Gardenu (New York) i tri u Hollywood Bowlu (L.A.). U objavi DM ističu i odličan Warpaint singl “Whiteout” skinut s njihovog sjajnog prošlogodišnjeg izdanja “Heads Up”.

Bend je već sad na turneji u SAD-u, nastupale su i na Coachelli nakon koje ih je očekivalo 13 koncerata i kratki dolazak u Europu. Europska turneja uključuje nastupe na prestižnim festivalima poput Roskildea, Melta, Mad Coola i NOS Alivea, a svega nekoliko datuma otpast će na samostalne koncerte među kojima je i zagrebački. U Tvornicu kulture, na njihov jedini nastup u regiji i krugu od 650 km od Hrvatske, bend dolazi 12. srpnja.

Ulaznice u pretprodaji iznose 120 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 140 kn.
Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr


Komentari