Zgodne Zagrepčanke SAMOUVJERENO VLADAJU ŠPICOM (FOTO)

Sitana Omer

One žare i pale špicom jače od sunca.

Usklađene, zgodne i mlade pokazale su svoje modne odabire i još jednom dokazale kako Purgerice znaju znanje kad je odličan stil u pitanju. Gradske ulice izmamile su mnoge dame u šetnju, a plejada kaputića i zanimljivih kombinacija uz neizostavne sunčane naočale upriličili su kasnojesensko “šepurenje” na suncu.

Uz pokoju nijansu sive i razigrani povjetarac u kosi dame su pokazale odličan dnevni look kako u hlačama hlačama, tako i u suknji. Kožne jakne su dakako neizostavne kao i svake jeseni.

sitana o.

Uz kožnjak i šal uvijek je dobro imati i kvalitetan baloner. Još jedan modno usklađen duo suvereno vlada ulicama našeg grada.

sitana o.

Ispod kremastog šešira krije se vatrena crvena kosa, odlične gležnjače i klasičan dnevni stil i ona je upotpunila balonerom,

sitana o.

Ako se baš želite istaknuti nagovorite prijateljicu da se zajedno ogrnete čupavim jaknama i tako sigurno nećete ostati neprimjećene.

sitana o.

Sivo doista nikada nije bilo zabavnije, pogotovo kad nosite tamni ruž uz sexy lokne i vestu zataknutu u poderane trapke. Ne možemo ne primjetiti ni zgodnu mladu majku koja također prati trendove.

sitana o.

Plavokosa pratiteljica mlade majke razveselila nas je svojim osmijehom. Jedna je odabrala oversized vestu koja već godinama ne izlazi iz mode, dok se druga odlučila za trendy black look – uvijek dobrodošao u hladnijim mjesecima. Bravo cure.

sitana o.

Brušena koža i zgodne dame idu ruku pod ruku, a suknja zanimljivog karo uzorka odlično je “ukroćena” mirnijim tonovima. Vidi se na koga je mlada dama naslijedila boho stil.

sitana o.

>>>ZAGREBAČKI PAROVI dostojni su crvenog tepiha (FOTO)

>>>ONE SU SEKSI I TRENDI: Izabrali smo deset najzgodnijih zagrebačkih špicerica (FOTO)


Komentari