BHV Education organizira još jedan sajam obrazovanja u inozemstvu

www.coleurope.eu

Study & Work Abroad Education Fair.

U punom jeku prijava na studij, tečajeve jezika i ostale programe diljem Europe i šire, BHV Education organizira još jedan sajam obrazovanja u inozemstvu pod nazivom Study & Work Abroad Education Fair, koji će se održati u subotu, 25. ožujka 2017. od 10 do 18 sati u hotelu Sheraton (Ulica kneza Borne 2, Zagreb).

Na sajmu će sudjelovati fakulteti i škole jezika iz Velike Britanije, Švedske, Švicarske i Bugarske.

Velika Britanija, čiji obrazovni sustav u Europi glasi kao najbolji u Europi, omogućava hrvatskim studentima pokrivanje troškova školarine uz potporu kredita britanske vlade za preddiplomske i diplomske programe. Osim toga, studenti za vrijeme studija mogu raditi te tako sebi i roditeljima olakšati financijski dio studiranja.

Ono što će svakako obradovati sve mlade željne širenja perspektive je činjenica da, uz Dansku, i Švedska nudi besplatan studij studentima zemalja članica EU. Kao i u Velikoj Britaniji, studenti uz studij mogu raditi kako bi pokrili troškove života, a Švedska drži visoku poziciju na ljestvici inovacija, kvalitete života te mogućnostima koje pruža internacionalnim studentima.

U samom srcu Švicarske, kolijevke svjetskog turizma, Hotel and Tourism Management Institut (HTMi) našim studentima nudi stipendije koje pokrivaju 40% iznosa školarine. Osim što će budući menadžeri imati priliku naučiti sva znanja relevantna za ovo područje od najvećih stručnjaka u tom području, također će svake godine odrađivati praksu u svjetskim hotelskim lancima te pritom zarađivati više od 2.000 švicarskih franaka.

5

Kulinarske škole i strani jezici

Možda vam je poznato da se najbolje, ali i najskuplje kulinarske škole nalaze u Francuskoj i Švicarskoj, no ne morate izdvojiti pravo bogatstvo ukoliko želite postati svjetski poznat chef restorana s Michelinovom zvjezdicom. Renomirana kulinarska akademija u glavnom gradu Bugarske svojim studentima nudi dvogodišnji program pod vodstvom vrhunskih stručnjaka u kulinarskoj industriji kao i pristup vrhunski opremljenim laboratorijima.

Jeste li čuli za uzrečicu „Onoliko vrijediš koliko jezika govoriš“? U današnjem globaliziranom svijetu, znanje stranih jezika zaista je jedna od ključnih prednosti koju možete imati pred drugim kandidatima – bilo za upis na fakultet, zaposlenje ili napredak u karijeri. Načite svjetske jezike među izvornim govornicima i budite u prednosti!

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane koji se žele informirati svojim mogućnostima i na licu mjesta razgovarati s predstavnicima inozemnih institucija, kao i našim BHV timom. Prijave su još uvijek u tijeku, a uz naše stručno vodstvo i profesionalnu orijentaciju, na dobrom ste putu prema ostvarenju svoje buduće globalne karijere.


Komentari