(FOTO) Nesvakidašnji putnici u tramvaju iznenadili Zagrepčane: Jedni oduševljeni, drugi zgroženi

Zagreb nas iz dana u dan iznenađuje.

Kućni ljubimci već su se polako udomaćili u zagrebačkim tramvajima. Imali smo priliku vidjeti svašta, od iguane do sokola. Uglavnom nam uljepšaju dan, izmame osmijeh i osvoje nas svojom simpatičnošću. No, ovakav prizor još nismo vidjeli. Šarolikom društvu iz gradskog prijevoza pridružio se i gospon štakor.

Smješten na ramenu simpatične vlasnice, ovaj zanimljivi putnik privukao je pažnju vozačice tramvaja koja je nesvakidašnji par fotografirala te je fotografiju objavila u najzagrebačkijoj Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”.

“Moj mali neobičan putnik na liniji trinaest . Zove se Zev i očito je veliki bjeli laboratorijski štakor. Šeta s svojom lijepom mladom vlasnicom i žutim labradorom.Meni dragi i zanimljivi putnici!” napisala je uz fotografiju Božica.

Božica Kočiš/Facebook/Zakaj volim Zagreb
Božica Kočiš/Facebook/Zakaj volim Zagreb

Simpatični duo oduševio je većinu Zagrepčana, no pojedinci su priznali da se ne bi osjećali ugodno u javnom prijevozu u društvu štakora. Ipak, surova činjenica je da su pojedini ljudi oko nas puno opasniji za okolinu od miroljubivog ljubimca mlade Zagrepčanke. Gospon Zev je u kratkom roku “pobrao” simpatije građana.

>>>ATRAKCIJA U TRAMVAJU: Egzotični ljubimac oduševio putnike

>>>VIDJELI SMO SVAŠTA PO TRAMVAJIMA, ALI OVO JOŠ NE: ‘Djevojka sa sela’ odlučila se na vožnju Zagrebom (FOTO)


Komentari