(FOTO) Nećete vjerovati koji se predmet provozao u zagrebačkim rikšama: ‘Furaj me na Gornji grad!’

FOTO: Zagreb Pedicab

I povijesne ličnosti i predmeti uživaju u zagrebčkoj turističkoj ponudi

Zagreb je već dvije godine zaredom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja. Dio turističke ponude i ove zime su Zagreb Pedicab, odnosno zagrebačke rikše koje su na prošlogodišnjem Adventu postali pravi hit koji je oduševio Zagrepčane i turiste, pod palicom idejnih začetnika Emila Kirbiša i Filipa Pribilovića.

>>> (FOTO) Novi zaštitni znak Zagreba: Ovi momci pružit će vam nezaboravan obilazak grada

>>> EMIL I FILIP U ZAGREB SU DOVELI NOVI HIT – RIKŠU! Evo kako su došli na tu genijalnu ideju (FOTO)

Upravo je Advent u Zagrebu, kao jedan od najposjećenijih u Europi, savršeno vrijeme za predstavljanje ovakve ponude, a sudeći po komentarima, ljudi su prepoznali novu, zanimljivu i šarmantnu ideju i svojevrsni komfor u kojem vam ne može biti hladno

No, rikša je oduševila i neke povijesne ličnosti i predmete. Naime, u četvrtak su dečki iz Zagreb Pedicaba zaprimili misteriozan poziv za vožnju. Došli su na lokaciju i imali što za vidjeti – pozvao ih je stolac u kojem je Matija Gubec okrunjen, udobno se namjestio u rikšu i rekao “Furaj me na Gornji grad!” pa su otpedalirali.

FOTO: Zagreb Pedicab
FOTO: Zagreb Pedicab

Pospikali smo malo o tome kak je bilo za vrijeme Seljačke bune, prokomentirao je kak se sve promijenilo i da mu se niko ne ustaje u tramvaju – al zato u rikši ima komfor“, kazali su momci iz Zagreb Pedicaba.

Ako morate nešto hitno prevesti, nemate auto, a u tramvaju je gužvalica – nazovite ih na 099 603 7575 ili im pošaljite poruku u inbox i vaš #SuperPedicab stiže po tebe.


Komentari