(FOTO) Izborna moda: Kome dajete stilski glas?

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Tko je oduševio, a tko podbacio?

Nedjelja, 21. svibnja jedan od najiščekivanijih dana 2017. godine zbog lokalnih izbora diljem Hrvatske. Kako javlja DIP, na birališta je izašlo više birača nego prije četiri godine.

Već su u ranim jutarnjim satima mnogi kandidati i kandidatkinje za čelo Zagreba stigli na biračka mjesta, kao i sama predsjednica. Kandidati su na izbore došli u pratnji svojih boljih polovica.

Na fotografijama smo primijetili različite kombinacije kandidatkinja, supruga kandidata i predsjednice – od ‘sportskog’ izdanja do elegantnih sakoa i haljina.

Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL

Anka Mrak Taritaš spojila je, čini se, svoje prezime i modnu kombinaciju, pa se tako odlučila za tamniju kombinaciju uz crnu i tamno-plavu boju, što je za Mrak Taritaš pomalo iznenađujuće budući da smo navikli viđati ju u veselijim bojama. Međutim, tamne boje razbija širokim osmijehom i crvenim ružem.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nezavisna kandidatkinja Sandra Švaljek na biračko mjesto stigla je u dobrom raspoloženju i u svom prepoznatljivom i jednostavnom, ali elegantnom sportskom stilu. Švaljek najčešće viđamo upravo u jednostavnijim kombinacijama i blagim bojama, pa je i na dan lokalnih izbora ostala vjerna modnom izričaju.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Sa širokim osmijehom na licu stigla je i Bruna Esih, također u jednostavnoj i udobnoj kombinaciji u kojoj je istaknula odličnu figuru. Izgleda da je Bruna za današnji dan odabrala nijanse smeđe boje – od remena pa sve do jakne i torbe.

Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović stigla je u odličnom raspoloženju na biračko mjesto u pratnji svoga muža Jakova, no u nešto jednostavnijem izdanju nego što ju viđamo u posljednje vrijeme. Njezinu crnu kombinaciju pomno ‘razbija’ sako blage boje sa zanimljivim uzorcima.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Na biračko mjesto uz Milana Bandića stigla je i njegova supruga Vesna Bandić, koja je za današnji dan, kao njegova najveća podrška, izabrala nešto odvažniji poslovni izgled. Čini se da supružnici žele pokazati da uz samouvjerenog aktualnog gradonačelnika Zagreba stoji snažna žena i prava životna podrška.

Photo: Borna Filic/PIXSELL
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Osim Vesne Bandić, na biračko mjesto uz svog je supruga Dragu Prgometa, HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika, stigla i njegova bolja polovica Sanja Prgomet u elegantnom crnom izdanju, koje je podigla bijelom torbom i crvenim ružem.


Komentari