Za prste polizati! Na ovim lokacijama pojest ćete najbolji kebab u gradu

FOTO: Facebook / Kebab Paradise
U Zagrebu ćemo uvijek naići na velik broj “najboljih kebaba u gradu”, no mi smo odlučili popisati 5 lokacija koje to svakako potvrđuju!

Znate osjećaj kada ogladnite nakon noćnog izlaska, osjetite opojan miris kebaba i odlučite propustiti noćni tramvaj ili bus samo da biste sebi priuštili svojevrstan gurmanski raj? Ne samo to; često usred dana ili predvečer pomislite na kebab i odlučite pojesti ukusni… ali ne znate gdje.

Odlučili smo popisati 5 lokacija gdje možete kušati najbolji kebab u gradu i radi kojih vam neće biti žao propustiti zadnji tramvaj!

Ali Kebaba

FOTO: Facebook / Ali Kebaba Kvatrić
FOTO: Facebook / Ali Kebaba Kvatrić

Apsolutni pobjednik svakako su ove dvije lokacije koje će vas primamiti mirisom i oduševiti svjetskim okusom, što su nam potvrdili brojni Zagrepčani. U Zagrebu se nalazi na dvije lokacije – Kvatrić (Heinzelova 8) i Prečko (Zagrebačka avenija 11). O kvaliteti njihova kebaba svjedoče i Zagorci koji često sjednu u svoj automobil i odvezu se do Prečkog samo kako bi ovdje omastili brk.

Osim što njihova ponuda oduševljava Zagrepčane, veliki plus je odlična usluga, tako da upravo ova mjesta stavite na svoju must-go listu jer nećete požaliti.

Kebab Paradise

FOTO: Facebook / Kebab Paradise
FOTO: Facebook / Kebab Paradise

Samo ime dovoljno govori – rajski okus dostupan svima, koji se nalazi u Vlaškoj ulici 82.

Građane svaki put iznova oduševe odličnim kebabom, a u njihovoj ponudi možete kušati i ukusne Fry ‘n’ Dip krumpiriće i kebab salatu!

Kebab Maksimir

FOTO: Facebook / Kebab Maksimir
FOTO: Facebook / Kebab Maksimir

Maksimir je, izgleda, pravo mjesto za istinske ljubitelje kebaba, a jedno od odredišta koje trebate posjetiti je Maksimirska 100, gdje vas čeka originalna receptura i 10 godina tradicije gdje u ponudi imaju dvije vrsta kebaba, uz mix kebab (govedina, puretina, junetina).

Upravo je ovo mjesto dobilo visoke ocjene građane i velike pohvale; odličan, zasitan i s najboljim umacima!

Döner Kebab Berlin

FOTO: Facebook / Doner Kebab
FOTO: Facebook / Doner Kebab

Dozvolite si zadovoljiti nepce u Maksimirskoj 119! Originalni Doner Kebab iz Berlina posebnog je okusa, a ovdje možete probati sljedeće:

KEBAB BERLIN – veliki i mali
složeni odresci – teletina i puretina
velika svježa lepinja ili durum (tortilla) / mala svježa lepinja
dodatak sira, svih salata, blagog i ljutog umaka

BERLIN BOX – veliki i mali
složeni odresci – teletina i puretina
velika/mala posuda uz dodatak sira, svih salata, blagog i ljutog umaka

ATTACHE UMAK
blagi umak od senfa i meda

Kebab House Rubelj

FOTO: Facebook / Kebab House Rubelj
FOTO: Facebook / Kebab House Rubelj

Kebab House Rubelj nalazi se u centru Zagreba, u Martićevom prolazu (koji spaja Prašku i Gajevu ulicu). Što nude? Pet vrsti mesa i pet vrsti umaka majstora kebaba iz Berlina i Istanbula. 100% šnicle – bez mljevenog mesa! Sami peku peciva, a povrće je uvijek svježe.

Lokalom se, kažu građani, širi miris roštilja.

“Nije klasična pašteta, nema preobilnog i preintenzivnog umaka da ‘ubije’ sav ostali okus i miris”, kazao je Zagrepčanin.

Imate li vi svog favorita koji nije na popisu?


Komentari