(VIDEO) Nina Badrić zablistala i oduševila obožavatelje novom pjesmom!

Hrvatska pjevačica Nina Badrić počastila je svoje obožavatelje novom pjesmu, koju im, kaže, poklanja od srca!

Nova pjesma Nine Badrić zove se Vrati me, a u spotu je pjevačica naprosto zablistala! Predivna Nina u divnim je kreacijama prikazala ljepotu svog stasa i zavidnih oblina, no ponajviše je zadivila glasom koji njezine obožavatelje razoružava i danas.

Na njezinoj službenoj Facebook stranici, gdje je objavila novu pjesmu i video, lajkova i shareova nije nedostajalo, kao ni komentara punih pohvala i komplimenata.

Tako su fanovi ponovno oduševljeni jedinstvenom Ninom koja, kažu, zrači pozitivom i ljubavlju, i obara svojom pojavom sa stilom.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Wow, wow, wow Nina, mene ostavit bez riječi nije lako, al s ovom pjesmom uspjela si samo tako. Znaš koliko volim tvoje pjesme i tebe, ali ovo je nešto što oduševilo je mene, pjesma ne da je predobra već je savršenstvo koje obožavam ja od prvih nota. Pomisliš da ta Nina koja prekrasne pjesme ima i vrhove top ljestvica zauzima, da li je čarobnica il vila jer nadmaši samu sebe i od savršenstva napravi još veće. Rekoh da sam bez riječi, a one samo idu jer sam se oduševila slušajući Ninu i ovu pjesmu divnu. Ma bravo tisuću puta, samo ti možeš napraviti takva čuda, da iza najslušanije pjesme stvoriš ovo, tako nestvarno dobro. Zaista si jedina i neponovljiva diva, a pjesma ti je čarobno divna, bravo, bravo draga Nina!” kazala je Nini kroz rimu njezina obožavateljica Maja, i tako oduševila i samu pjevačicu![/box]

Poslušajte novu Nininu pjesmu!


Komentari