Trk u Vlašku 68: Vratio se kultni Hamby, nekad najomiljeniji hamburger u Zagrebu!

FOTO: Hamby / Facebook

Omiljeni zagrebački hamburger vratio se nakon 23 godine!

Bil je tak fini, veliki i najbolji! Mljac!“, “Bila sam razočarana kad sam probala McDonald’sov nakon Hambyja!“, “Imali su najbolji umak ikad!“, “Hamby u Draškovićevoj je bilo nešto najbolje ikad. Niti jedan hamburger ga jos nije nadmašio. Home made umak i pecivo i najfinije meso. I to se tek sad vidi kad imaš na desetine fast fooda“, “Poslije škole svi smo išli u Hamby na hambi. Generacijo moja… ova današnja dječica nemaju pojma kako je to bilo fino“, samo su neke od brojnih uspomena Zagrepčana koji se i danas sjećaju kultnog Hambyja iz Draškovićeve i odličnog umaka.

No, imamo odlične vijesti – Zagrepčani više ne moraju živjeti na sjećanjima jer je isti taj legendarni Hamby, kojeg nije bilo od 1995., sada otvoren na novoj lokaciji – u Vlaškoj 68, s proširenom ponudom.

Otvoreni su tijekom tjedna od 10 do 23 sata, subotom od 12 do 2 ujutro, a nedjeljom ne rade.

Zagrepčani nisu dugo čekali već su otišli do Vlaške isprobati hamburger i, kako kažu, isti je kao i onaj prošli!

Danas ga probao. Sami rade pljeskavice, peku na pravom roštilju s drvenim ugljenom. Pljeska odlična, ali rozi umak… Realno ima boljih hamburgera u Zgu, ali nema boljeg umaka i zato ću se redovno vraćati. Za 30kn sam se najeo kao prasac tak da su i porcije odlične“, kazao je Antun u popularnoj grupi Zakaj volim Zagreb.

No, valja uz Hamby također spomenuti kultni Ham-Ham u Varšavkoj i Bike burger na Cvjetnom trgu. Iako oni možda neće ponovno zaživjeti, požurite u Vlašku 68 i uživajte u okusu mladosti!


Komentari