Techno, alternativa, cajke…. Evo gdje večeras možete izaći

www.flickr.com

Hoćete subotu navečer provesti na klupici ili u klubu?

Popisali smo najpoznatije gradske lokacije koje nude vrhunsku zabavu te izdvojili za svakoga po nešto. Voljeli techno ili metal, zagrebačka scena dat će vam što tražite. Bogata ponuda u metropoli zadovoljit će svačiji ukus.

Pa krenimo…

Bikers Beer Factory

BBF -om će večeras odzvanjati žestoki zvuk Dine Jelusića & Animal Drive benda. Ako ste zbunjeni gdje su, dovraga Mad Dogsi, ne brinite se, samo su se skrili pod imenom Animal Drive.

Facebook
Facebook

Dakle, u pitanju je još uvijek ona ista ekipa koja svaki put napuni Bikers i s kojom svaki put vrhunski rokate, a nema nikakvog razloga da tako ne bude i večeras.

Močvara

U kultnoj Močvari, čeka vas plesna atmosfera. Na njihovom podiju ljuljat ćete bokove uz muziku iz filmova Quentin Tarantina: Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill, Jackie Brown, Inglourious Basterds, True Romance, Death Proof, Django Unchained…

Facebook
Facebook

Quentin Tarantino music night čeka na vas.

Hard Place

Rockeri, ako večeras dvojite između kvartovske klupice i nekog kluba – odlučite se na Hard Place. Za njihov DJ pult vraća se Mario Kovačević, a uz to, od 20 do 22 sata piva će biti 2 kuna jeftinija. Vodka party trajat će cijelu noć (Vigor = 5 kn!).

Facebook
Facebook

Provjerite zašto je Mario jedini D.J. u gradu koga zovu na bis, i dođite se zagrijati na plesni podij Hard Place-a.

Taboo Club

Ekipa iz Taboo -a večeras dočekuje Spartaquea. On je Ukrainski DJ & producent a postao je svjetski poznati sinonim za vrhunski techno zvuk. Dok su drugi slušali cajke, njega je pokretao techno sound, znaš ono… dobar beat, malo udaranja, malo se mami tresle vaze po stanu…

Facebook
Facebook

Nakupio je svakakve nagrade i priznanja a sada dolazi razdrmati najbolju ekipu u regiji na najpoznatijem klubskom flooru.

Bunga Bunga

Za one koji vole istočnjački melos, Bunga Bunga ove subote pripremila je neviđeni spektakl. Na njihovom Glow partyju, uz mnoštvo iznenađenja ne propustite doći po svoje glow narukvice i svjetleće štapove koji će vas čekati na ulazu. Ovim neizostavnim rekvizitima će se dodatno “zapaliti atmosfera”.

Facebook/Bunga Bunga
Facebook/Bunga Bunga

Također su pripremili shutere kao piće dobrodošlice koje će vam podijeliti njihove hostese.

Ako ste tip za kvartovske klupice, opušteno društvo i dobro pivo… Vjerujemo da će vam biti bolja atmosfera nego u bilo kojem klubu, ipak pivo i ekipa zagriju prohladne večeri i noći.

U svakom slučaju, gdje god otišli ili još bolje – slučajno završili, želimo vam dobru zabavu i (ne)mamurno nedjeljno jutro.


Komentari