Odabrali smo pet povoljnih i simpatičnih stanova za najam na Trešnjevci

Foto: Wikimedia Commons

Tražite stan, a jedan od najbitnijih faktora vam je cijena? Za vas smo odabrali top pet stanova na Trešnjevci koje možete povoljno iznajmiti.

Dječački stan (25 m2) – 1 718 kn

Ovaj novo uređeni stan, površine 25 m2, nalazi se na vrlo lijepoj lokaciji. Stan se nalazi na 4. katu stambene zgrade i sastoji se od ulaznog prostora, opremljene kuhinje,
dnevnog boravka koji je ujedno i spavaća soba, kupaonice te malog balkona, a dostupan je od 10.10.2017. Ostale detalje pogledajte OVDJE.

Duboko plavetnilo (37 m2, novogradnja) – 1 868 kn

Ovaj stan u plavim tonovima ima i klimu i plazmu,  a sastoji se od zasebne sobe, integriranog dnevnog boravka + kuhinja + blagovaonica te kupaonice. Ostale detalje pogledajte OVDJE.

Djevojački stan (33 m2) – 2 223 kn

Iznajmljuje se garsonijera na Trešnjevci, preko puta kazališta Trešnja. Stan se iznajmljuje na period od jedne godine. Ostale detalje pogledajte OVDJE.

Umjetnički stan (40 m2) – 2 241 kn

Prekrasan dvosobni stan u stambenoj zgradi u Bosiljevskoj ulici, u neposrednoj blizini parka. Stan ima dvije spavaće sobe (ili jedna mala spavaća soba i jedna dnevna soba), kuhinju, kupaonu, wc i hodnik. Ostale detalje pogledajte OVDJE.

Stan u prirodi (55 m2 + zimski vrt 25m2) – 2 988 kn

Prekrasan dvosoban stan u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice i wc-a, ukupne veličine 55 m2, te zimskog vrta od 25 m2. A njegov zimski vrt jednostavno oduševljava. Ostale detalje pogledajte OVDJE.

 

 


Komentari