Grbin ‘opleo’ po predsjednici: ‘Pokazala je da nije dostojna funkcije koju obnaša’

FOTO: Facebook

SDP-ov zastupnik ponovo je bio bez dlake na jeziku.

Peđa Grbin gostovao je na N1 televiziji i pritom otkrio što misli o bivšem predsjedniku stranke, te je li on potencijalni kandidat za sljedeće predsjedničke izbore. Osim toga, oštro je ‘opleo’ i po predsjednici, te njezinim potezima u protekle dvije i pol godine mandata.

“Naš kolega, gradonačelnik Čakovca, Štef Kovač, nas je pozvao da posjetimo manifestacju koja se događa u Čakovcu, za koju do ove godine nisam niti znao da se događa. Bilo mi je posebno zanimljivo vidjeti kako je sama najava da će se Milanović pojaviti u Čakovcu dovela do toga da bude 5 ili 6 televizijskih ekipa sa spremnim live vezama. Očito je da taj čovjek, gdje god da se pojavi, plijeni pažnju javnosti i očito za to ima razloga”, rekao je Grbin.

Grbin je kazao da je prerano za priče o potencijalno predsjedničkom kandidatu:

“U strankama se stvari rješavaju po redoslijedu. Prerano je, a ako se sjećate na pretprošlim predsjedničkim izborima, kad je Ivo Josipović bio SDP-ov kandidat na izborima i pobijedio, SDP je uveo novinu, to su bili predizbori za našeg predsjedničkog kandidata. Uvjeren sam da ćemo za godinu i pol – dvije to ponoviti, tako da će članovi i članice biti ti koji će odlučiti tko će nas kao stranku predstavljati na izborima”.

Za Grabar-Kitarović nije imao riječi hvale:

“U dvije i pol godine mandata nećemo je pamtiti ni po čemu, osim po obećanjima koja nije izvela. Danas se spominje Krstičević, a sjetimo se prije godinu i pol njezin potez razrješenja načelnika SOA-e. Gospođa Grabar Kitarović je u dvije i pol godine pokazala samo jedno – da nije dostojna funkcije koju obnaša”.

 


Komentari