(FOTO) MODRA KRV U VENAMA: Pogledate kako se Dinamo voli s krajnjeg juga zemlje

Akcija “Svi na Sjever” aktivirala je navijače i na drugom kraju Hrvatske.

Bad Blue Boysi probudili su zagrebačke kvartove, a na subotnju utakmicu s Interom slila se rijeka modrih navijača. “Zagreb od tebe ne odustaje”, poruka je koju su poslali s transparenata, a svaki kvart imao je svoj, poseban, i na taj način pokazao ljubav prema Dinamu. Čini se da je konačno došlo vrijeme da se omiljenom zagrebačkom klubu vrati stari sjaj.

>>> (FOTO) Bad Blue Boysi probudili zagrebačke kvartove: ‘Zagreb od tebe ne odustaje!’

Prema riječima navijača koji su u sobtu stajali pred stadionom, Maksimir se tresao, a krate su se čekale čak i nakon početka utakmice. Sva ta plava srca kucala su kao jedno i svi su imali jedan cilj, sjesti u gledalište i pokazati da se ljubav prema Dinamu ne zaboravlja. U tome trenu nije bilo govora o bojkotu, sa Sjevera se moralo oriti.

>>> MAKSIMIR SE TRESE: Zagreb nije odustao od Dinama, parkiralište pred stadionom okupirano

Čini se da je poruka Bojsa stigla i do krajnjeg juga zemlje od kuda nam je stigla fotografija tamošnjih navijača. “Mokošica od tebe ne odustaje”, stoji na njihovom transparentu i dokazuje da se modri klub voli diljem cijele zemlje. Navijački ponos nije rezerviran samo za Zagreb, a samo u pomoć istog Bojsi mogu dići Dinamo iz pepela.

FOTO: čitatelj
FOTO: čitatelj


Komentari