ZAGREBAČKI RESTORAN DOBIO PRESTIŽNU NAGRADU: Pogledajte zašto ova braća imaju razlog za osmijeh

Facebook

Već šestu godinu za redom, svjetski poznati portal Trip Advisor dodijeljuje nagradu Certificate of excellence na osnovu komentara korisnika.

Vrhunsku kvalitetu jela, domaćih vina i usluge, posjetitelji restorana Lanterna na Dolcu u Zagrebu i ove su godine nagradili prestižnom nagradom Certificate of excellence koju dodijeljuje portal Trip Advisor. Ovo je najposjećeniji portal u svijetu specijaliziran za putovanja, ocjenu restorana, hotela, lokacija i gradova. Svoju pouzdanost može zahvaliti milijunima gostiju koji ocjenjuju posjećena mjesta na osnovu vlastitog iskustva.

Restoran Lanterna na Dolcu već nekoliko godina se nalazi među top 10 restorana u Zagrebu po ukupnoj ocjeni usluge, a ovaj je certifikat još jedna nagrada uspješnog rada.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo primiri još jednom ovaj certifikat. To nama znači puno, našim djelatnicima, a još više našim gostima koji nam dolaze po prvi put. Zbog ovog certifikata znaju da ih očekuje vrhunska usluga s domaćim zagrebačkim receptima i vrhunskim hrvatskim vinima. Žao nam je što su nam još uvijek većinom gosti stranci, a ne naši domaći ljudi. Ipak ovaj trend se počinje mijenjati i to nas jako veseli”, rekao je Tomislav Švagelj, vlasnik restorana koji s bratom Ivanom vodi posao od 2010. godine.


Komentari