Vratio se Subway: Pale prve kritike, evo kako će im doskočiti

FACEBOOK

Nakon nekoliko godina izbivanja prvi restoran Subway u Hrvatskoj proteklog je vikenda otvorio svoja vrata u zagrebačkom Arena Centru.

Da je građanima popularni lanac ipak nedostajao svjedoče oni koji su se u subotu našli u Arena Centru, a koji su I po sat vremena čekali u redu ne bi li testirali sendviče koji su se ponovno vratili na hrvatsko tržište. Objekt se prostire ne 56 četvornih metara, a u ponudi imaju Standardni subway meni. – sendviče, wraps, salate, juhe, kekse, kavu, bezalkoholna pića. Uz nekoliko vrsta peciva, svježe povrće, izbor mesa i sireva, kupci mogu birati između – tri milijarde kombinacija! Svaki se dan nudi i „specijalitet dana –Sub of the day.

I dok je većina građana oduševljena povratkom Subwaya u hrvatsku metropolu, neki su se prisjetili kako je ovaj lanac naš grad napustio prije nekoliko godina upravo zbog previsoke cijene svojih sendviča. Jedna je to od rijetkih kritika I na njihovom službenom Facebook profilu.

‘’Najveća zamjerka kod prvog pokušaja su bile prevelike cijene.. nadam se da ste izvukli pouku I da ćete se prilagoditi situaciji’’, napisao je jedan od fanova, a iz Subwaya pak odgovaraju da su situacije svjesni te da upravo stoga za samo 15 kuna nude sendvič od 15 centimetara, što je dio sub of the day ponude.

>>>ODABRALI PURGERI: Ovo su mjesta s najsočnijim kebabom u gradu


Komentari