Radnice LIDL-a razljutile Zagrepčanku: ‘ Bezobrazni ste i nekulturni!’

commons.wikimedia.org

Na udaru našla prodavačica iz ovog trgovačkog lanca.

Lidl se opet našao na udaru nezadovoljnih građana. Podsjetimo, prije nekoliko dana pisali smo o pritužbi jedne majke na njihovog zaštitara, koja je tvrdila da se dotični zaštitar ponio vrlo bezobrazno prema njezinoj kćerki.

Sada se pak na udaru našla prodavačica iz ovog trgovačkog lanca. Naime, Sanja se na svoje neugodno iskustvo iz Lidla potužila na njihovoj Facebook stranici. Kako navodi, prodavačica se ponijela bezobrazno prema njoj i njezinom mužu.

“Danas kada sam bila sa suprugom htjeli smo prodati boce . Aparat nije radio zvonili smo došla je kolegica nakon jednog vremena . Suprug je ostao a ja sam otišla u kupovinu. Nakon 15 minuta nije mi bilo supruga . I sada na kasi kolegica zove drugu kolegicu . Da bi dotična komentirala “ Pa nek čekaju ” . Što je bilo jako bezobrazno i nekulturno. Znači to da tko ide prodati boce nije vaš kupac.”  navela je Sanja.

ld
Screenshot

Otkup povratne ambalaže hvale vrijedan je projekt. Osim ekološke prihvatljivosti, novčana naknada svakako je nešto što potiče građane na savjesniji pristup prema okolišu. Dakako, tu su i građani kojima povrat ambalaže donekle puni kućni budžet, ali i oni koji preživljavaju od prodaje boca.

Ipak, ovakav pristup djelatnika trgovačkih lanaca, ukoliko je navedeno i točno, otvara prostor predrasudama kojih ne bi trebalo biti – bilo da osoba živi od prodaje boca, samo popunjava budžet ili jednostavno pridonosi čišćem okolišu.

Upit o ovom događaju poslali smo i Lidlu, no do okončanja ovoga teksta odgovor nismo dobili.

>>>Iznervirana majka: Lidlov zaštitar šokirao je i ponizio moju kćer


Komentari