U prometnoj nesreći u Zaprešiću teško ozlijeđen vozač

hr.wikipedia.org

Promet je bio obustavljen gotovo tri sata.

Tijekom dana obavljen je očevid kod 40 prometnih nesreća. U šest prometnih nesreća jedna je osoba teško ozlijeđena, a pet lakše. Kod 34 prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta

U četvrtak 21. rujna oko 23.40 sati, 31-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen Passat Variant čakovečkih registracijskih oznaka Ulicom Baltazara Adama Krčelića u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ante Starčevića odbio se zaustaviti policijskim službenicima i nastavio se kretati Ulicom Ante Starčevića u smjeru juga.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Pavla Lončara na kojem se promet upravlja semaforima, ušao na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja ravno. Tada je na njegovo vozilo prednjim dijelom naletjela 21-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke Opel Astra zagrebačkih registracijskih oznaka, a kretala se sjevernom prometnom trakom Ulice Pavla Lončara u smjeru zapada.

Osobni automobil marke Volkswagen Passat Variant sletio je na meki teren sa zapadne strane kolnika Ante Starčevića te naletio na ogradu. Lakše ozlijeđenoj 21-godišnjakinji i 25-godišnjem putniku iz osobnog automobila marke Volkswagen Passat Variant liječnička pomoć pružena je u KB Sveti Duh, a dok je teško ozlijeđenom 31-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice.

Od 23.40 do 2.05 sati u oba smjera bio je obustavljen promet.


Komentari