‘Nikad više u ovaj poznati restoran’: Zagrepčanin zgroženo upozorava

Paulaner Grill Bar

Svoje izuzetno neugodno iskustvo detaljno je prepričao.

Zoran je htio iznenaditi suprugu za njezin rođendan u Paulaner Grill Baru, no prema njegovim tvrdnjama, doživio je pravi fijasko. Priču prenosimo u cijelosti.

“Odveo sam suprugu da ju počastim za njen rođendan u Paulaner Grill bar , Zagreb, Črnomerec 102, ali sam se teško pokajao što sam tamo otišao. Navedeni ugostiteljski objekt radi “punom parom” i ima puno gostiju, pa se traži “slobodan stol”. Supruga i ja smo uspjeli dobiti stal za dvije osobe”,kaže Zoran koji je sve objavio na duštvenim mrežama.

On i supruga naručili su “Platu Paulaner grill bar”, koja se sastoji od više vrsta mesa. Uz to su naručili i krokete i zapečeni grah. Na stol je stigla naručena plata. Ka

Kada je došla narudžba ostali su šokirani

“Meso je bilo mlako ili hladno. Umjesto zapečenog graha,dobili smo pečene krompiriće, koji su bili mlaki, dugo su stajali, pa su bili kao kaša, a ne hrskavo pečeni. Graha nije bilo, niti nam je konobar htio objasniti, zašto nema naručenog. Hladni su bili i kroketi. Grozno. Zamolili ssmo da nam konobar zapakira meso, kako bi ga kod kuće zagrijali. Sam konobar je rekao da nema smisla da nam zapakira krompiriće, pošto su grozna izgledaju i nikakvog okusa”, prepričava nezadovoljni Zoran.

Uz to su ih, tvrdi, zamolili da izađu van jer trebaju slobodno mjesto. Za kraj je poručio kako nikada neće ići tamo, a druge upozorio ukoliko će ići.

18623155_10209688707754564_102803482_n

Portal zagreb.info spomenutom restoranu poslao je upit, odgovor čekamo.


Komentari