Kuc kuc, dostava je! Odabrali smo 5 top restorana (i jela) kojima se uvijek vraćamo

Alexandra Gorn

U moru restorana s dostavom ponekad je teško procijeniti koji je najbolji izbor za vaš ručak ili večeru, a mi smo izdvojili neke kojima se uvijek vraćamo 

Ima nešto uzbudljivo oko toga da nam netko kuha, a onda i donese naručeni obrok na kućni prag. Nemamo vremena, ne da nam se kuhati, a ne da nam se izaći čak ni do obližnjeg restorana. Tu uskače dostava i nekoliko klikova mišem ili samo jedan poziv i naš obrok se kuha. Danas gotovo svaki restoran ima dostavu, a najveći pretraživač restorana po zagrebačkim kvartovima je Pauza.hr. Neke koje smo odabrali  možete pronaći i ondje, a druge smo izdvojili jer smatramo da su vrijedni isticanja. Priznajemo, naručujemo gotovo uvijek ista već isprobana jela.

Catering Anđeo, Lastovska ulica 2a

Catering Anđeo smješten u sklopu tržnog centra na Savici i specijaliziran je za raznovrsne pizze te različite tjestenine sa zanimljivim umacima. Tjestenine su svježe domaće ručno rađene, a moguće je naručiti i integralnu varijantu. Na jelovniku su i ostali talijanski specijaliteti, jela od mesa, salate i deserti. Online naručivanje moguće je svakim danom do 23:00 sata i odlično je što je dostava hrane besplatna. Naša preporuka: Pljukanci s umakom od tartufa. 

Pizza Club A1, Julija Knifera 4

Pizza club A1 Zagreb smještena je u srcu Novog Zagreba, nasuprot Muzeja suvremene umjetnosti. Mjesto na kojem ćete pronaći veliki izbor pizza, tjestenina, jela s roštilja i ukusne gyrose.
Dostava je brza i besplatna, a restoran je otvoren do 23:00 sata. Naša preporuka: Hambi. Nećemo otkriti ništa osim što preporučujemo da za taj “zalogajčić” povedete i društvo.

Siget Grill, Dobojska 5 

U svojoj ponudi imaju možda čak i preveliku ponudu jela, od meksičkih i kineskih, pa sve do jela s roštilja koja često naručujemo. Isprobali smo isključivo dostavu preko servisa Pauza.hr i nismo dalje tražili. Naša preporuka: Banjalučki ćevapi. Smažemo ih u trenu!

adsufhadsug

Pizzeria Doomsday Pizza, Hribarov prilaz 6a 

Njihov moto je “No bullshit just pizza” i to je bilo dovoljno da ga isprobamo i da nas “kupe” svojom pizzom. Znate one dane (najčešće nakon neprospavane noći) kad vam baš treba slasna i bogata pizza? Sad znate otkuda ju možete naručiti. Kuhinja radi do 23:30. Naša preporuka: Pizza po želji, s rubom punjenim sirom. I za ovu akciju će vam trebati podrška. Njam!

Wok ‘n’ Walk, Ilica 60 

Ako ste tip od kineskih jela onda ste vrlo vjerojatno ondje već bili ili naručili obrok na kućnu adresu. Obiluje ponudom i teško je odlučiti se za samo jedno jelo, a mi najčešće biramo rezance s piletinom ili patku u slatko kiselom umaku. Hrana koja je idealna za preživljavanje mamurluka. Piletina je u kineskim restoranima najbolja tako da ju ne zaobilazimo ni ovdje. Dostava je besplatna. Naša preporuka: Piletina s indijskim oraščićima i prilog rezanci s povrćem. 

8b8ff939-592f-4057-842b-ec6c3b177cd8


Komentari