‘Mojih prvih 50’: Neda Ukraden u Lisinskom

Foto: Andreja Damnjanović

Mjesec dana ostalo je do koncertnog spektakla koji se ne propušta. Neda Ukraden i njena brojna glazbeno-producentska ekipa, pripremaju se za izniman nastup pod nazivom ‘Mojih prvih 50’, kojim će 19.03. u zagrebačkom hramu glazbe Lisinskom, proslaviti pet desetljećakarijere.

 Ulaznica je u prodaji sve manje, a obzirom na interes obožavatelja svih generacija, požurite i osigurajte na vrijeme svoje mjesto.

Sam koncert i proslava, sudeći prema najavama, biti nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu, očekuje nas rijetko viđen audio-vizualni doživljaj.

Uz poznate glazbene goste koje ćemo vam tek otkriti, u Lisinskom vas očekuje vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima i naravno jedna i jedina Neda Ukraden.

‘Koncert će biti kruna mojih pedeset godina karijere! Za Zagreb sam posebno vezana, jer to je grad u kojem sam snimila najveće hitove, ostvarila suradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Ekipa se vrijedno sprema, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom!’.

Koncert kao svojevrsni putopis kroz vrijeme, održati će se 19.03.2018. u dvorani Vatroslava Lisinskog.

Glazbena priča Nede Ukraden počela je davne 1967., kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, od onih za glazbenicu, hit ili album godine, ili do činjenice kako je evergreen ‘Zora je’, preveden na trinaest svjetskih jezika, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Stoga je najbolje da dođete u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u ponedjeljak 19.03. u 20:00 sati i uživate u koncertu Nede Ukraden, Mojih prvih 50.

Ulaznice potražite na blagajnama Lisinskog ili putem sustava ulaznice.hr!


Komentari