(FOTO) Trend koji je poharao svijet od sada i u Zagrebu! U popularni zagrebački kafić stiže kava koja će vas oduševiti

Instagram

Unicorn food, trend je koji već neko vrijeme vlada internetom. Fotke hrane u pastelnim bojama poharale su društvene mreže, a prvi koji su u svoju ponudu uvrstili popularni unicorn jesu američki kafići i barovi odakle se trend proširio na ostatak svijeta.

Cheers to Monday. No slaying it, no crushing it, no grinding, no hustling. Just celebrating ? RG: @itskwantumphysics . Omg becky ?

A post shared by The End Brooklyn (@thendbrooklyn) on

 

Zagreb je tako odobio i svoju prvu Unicorn Glitter kavu, a nju ćete imati prilike kušati u Cafe Sjedi 5 u Tkalčićevoj ulici koji je Zagrepčane već osvojio svojim šarenim kavama.

“Spojem šljokica i jednoroga dobili smo šareni raj obogaćen svjetlucavim elementima. Činilo mi se to kao jedna prekrasna priča koju bih mogla zaokružiti u svome kafiću i stigla nam je kava Unicorn Glitter,” kaže Maja Šantek Rončević, vlasnica Caféa Sjedi 5 koja je za Zadovoljna.hr otkrila i sastojke kave Unicorn Glitter, ali sam način pripreme ovog “čarobnog” napitka ostaje poslovna tajna.

Kava Unicorn Glitter kremasta je bijela Vergnano kava koju ekskluzivno prodajemo u Caféu Sjedi 5. Bijela kava obogaćuje se šarenim jestivim bojama te se nadopunjuje šlagom u boji. Povrh šlaga, kava se dekorira svjetlucavim elementima, sljezovim kolačićima te ružičastim i šarenim jestivim kristalima.

“Bitan je način pripreme kave, način pripreme šlaga, kao i doziranje ‘unicorn’ elemenata te sama dekoracija koja mora stručno prezentirati uhodano i profesionalno osoblje koje je sastavni dio našeg Caféa”, opisala je Maja.

Cijena kave Unicorn Glitter je 26 kuna, a moći ćete je popiti već od idućeg tjedna u Cafeu Sjedi 5.

 


Komentari