Bio u Dinamu, član HSP AS… Tko je Goran Bradić, novi direktor Čistoće?

Ivo Cagalj/PIXSELL

Marina Lovrečki, koja je Čistoću vodila od prosinca 2015., u srijedu je naprasno smijenjena s ove čelne pozicije. Njezina smjena, doduše, nije bila veliko iznenađenje budući da je gradonačelnik izrazio svoje nezadovoljstvo radom ove Holdingove podružnice još u listopadu 2016. godine.

Lovrečki je na ovoj poziciji zamijenio magistar ekonomije Goran Bradić bivši direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Bradić je tijekom radnog vijeka obnašao funkciju glasnogovornika Dinama i Prve sportske kladionice, a od 2005. do 2007. bio je u nadzornom odboru Robnih terminala.

Supruga mu je zaposlena u Vodopskrbi i odvodnji te su zajednički osnovali komunalnu tvrtku Eko sfera iz koje Bradić dolazi u Čistoću.

Prema medijskim napisima, Bradićeva supruga Dubravka bila je zamjenica predsjednika Nadzornog odbora ZGOS – a, tvrtke zadužene za sanaciju odlagališta otpada na Jakuševcu.

Treba spomenuti i da je Bradić 2001. godine bio gradski vijećnik u Gradskoj skupštini, a kasnije vijećnik u VGČ Gornja Dubrava. Također, član je jedne od pravaških stranaka – HSP dr. Ante Starčević.

Novi direktor Čistoću preuzima u ponedjeljak, a koji će mu biti prvi koraci i potezi još uvijek nije otkrio javnosti.

 

 

 

 


Komentari