U tri dana u Zagrebu propucana tri muškarca

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

U Zagrebu su od četvrtka propucana čak tri muškarca – na Peščenici, na Sigečici i u Maksimirskoj ulici. Najnoviji slučaj dogodio se u subotu kasno navečer, oko 23:30 na zagrebačkoj Peščenici. Sinoć je u Ulici grada Chicaga 33-godišnji muškarac zadobio ozljedu nakon propucavanja iz vatrenog oružja, objavila je zagrebačka policija.

Prebačen je u bolnicu Merkur, gdje su mu ustanovljene teže tjelesne ozljede.

Policija ovaj slučaj vodi kao dovođenje u opasnost života i imovine te traga za počiniteljem, a pretpostavlja se da se radi o zalutalom metku.

Pucnjava na Sigečici

Isti dan oko 13.10 sati u Rapskoj 4a na zagrebačkoj Sigečici upucan je hicem iz pištoja u nogu 45-godišnji Dragutin Perhoč-zvani Gego, koji je prema podacima Poslovne Hrvatske bio odgovorna osoba u ugašenoj tvrtki Vjetrenik. U istoj tvrtci također je odgovorna osoba bio i pokojni Ivan-Ico Popovski, bliski prijatelj 2005. godine likvidiranog nogometnog menadžera Dine Pokrovca, piše Jutarnji list.

Nogometni menadžer likvidiran je svega stotinjak metara od mjesta gdje je upucan Perhoč, a što je bio povod jučerašnje pucnjave policija istražuje.

Neki očevici su navodno policiji rekli da je pucnju prethodio verbalni sukob Perhoča s jednim muškarcem, te da se nakon pucnjave sa mjesta događaja počinitelj udaljio u automobilu.

“Navodno je bila neka verbalna prepirka kod mjesta za invalide. Nisam ništa vidio jer sam bio u lokalu okrenut leđima. U jednom trenutku čuo se prasak kao da je pukla petarda”, ispričao je jedan muškarac.

Muškarac koji je pucao u Perhoča, prema riječima nekih očevidaca, odvezao se u bijelom manjem automobilu, a prema drugima u vozilu metalik sive boje.

Ne zna se je li povod propucavanja Perhoča bio sukob oko parkirališnog mjesta ili nešto drugo, piše Jutarnji.

>>> Detalji pucnjave u Maksimirskoj: Muškarac propucan na mjestu na kojem su svojedobno pokušali ubiti Vjeku Sliška


Komentari