TEŠKE KRAĐE I PLJAČKE U PORASTU: Ovi kvartovi su posebno na meti

Zagrebačka policija zabilježila je čak 34 kaznena djela.

Dogodila su se tri razbojništva, drska krađa, 15 teških krađa provaljivanjem, 6 krađa i osam ostalih kaznenih djela. Otuđen je jedan teretni automobil.

U petak se tako oko 18.10 sati na Trešnjevci, Savska cestadogodio nemili slučaj. Naime, u poslovnici za otkup plemenitih metala, nepoznati je maskirani počinitelj prijeteći oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 52-godišnjom zaposlenicom i otuđio više tisuća kuna.

Trešnjevka je očito na udaru jer je policija zabilježila još dva slučaja.

Od 9. do 13. siječnja između 11.15 i 14 sati, na Trešnjevci, Pakoštanska, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, novac i drugo, oštetivši 44-godišnjaka za nekoliko stotina tisuća kuna.
U petak u jutarnjim satima na Trešnjevci, Hrgovići, nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio novac i nakit, oštetivši 67-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Dvije provale zbile su se i na Črnomercu

Između 6. i 13. siječnja od 12 do 0 sati, na Črnomercu, Šestinski dol, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i drugo, oštetivši 43-godišnjakinju za više desetaka tisuća kuna.

Između 9. i 11. siječnja od 23 do 12.30 sati, na Črnomercu, Prevoj, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio tehničku opremu, novac i drugo, oštetivši 37-godišnjakinju za više desetaka tisuća kuna.

Novi Zagreb očito je pogodan za razbojstva . Tamo su se u jednom danu dogodile dvije drske krađe uz prijetnju oružjem, ali i jedan slučaj lažnog predstavljanja..

U petak, 13. siječnja oko 17.55 sati, u Novom Zagrebu, Franje Malnara, u trgovini, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 35-godišnjim zaposlenikom i otuđio nekoliko tisuća kuna.

Istog dana oko 21.45 sati, u Novom Zagrebu, Brune Bušića, u kladionici, dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem počinili razbojništvo nad 26-godišnjom zaposlenicom i otuđila više tisuća kuna.

U Novom Zagrebu, Baburičina, nepoznata muška osoba lažno se predstavivši ušao je u stan 85-godišnjakinje te iskoristivši njezinu nepažnju, otuđio više tisuća kuna.

>>> ZAGREBOM HARAJU PROVALNICI, POVEĆAN BROJ RAZBOJNIŠTVA! Zapišite ove savjete i podjelite s obitelji i susjedima


Komentari