Stravično ubojstvo u Zagorju: Sin ubio majku i tijelo sakrio u škrinju?

prigorski.hr / Ilustracija

Ubojstvo koje je šokiralo zagorsko selo.

U selu Pustodolu u Donjoj Stubici u nedjelju 23. srpnja u poslijepodnevnim satima pronađeno je mrtvo tijelo žene u obiteljskoj kući, piše portal zagorje-international. Sumnja se da je sin ubio majku i tijelo sakrio u škrinju.

Navodno je riječ o 55-godišnjoj Vlasti C., koju je ubio njezin sin Tomislav (35). Nožem je majku ubo preko deset puta, piše zagorje-international, a potom je tijelo spremio u škrinju. Susjedi su prvi primijetili da se nešto čudno događa jer su osjetili strašan smrad.

Naime, Tomislav je iz škrinje izvadio svo meso kako bi cijelo majčino tijelo spremio unutra, ali mu to nije uspjelo pa je škrinja ostala djelomično otvorena.

Slučaj je policiji prijavio rođak, a sve se otkrilo kada se pokojna 55-godišnja udovica nije danima pojavljivala na svojem radnom mjestu u Eko – floru, nakon čega je pokrenuta potraga.

Sin je navodnio bio problematičnog ponašanja, a neki u selu kažu da je imao problema s drogom od koje se u nekoliko navrata bezuspješno liječio. Navodno je na teškim drogama bio i kada je počinio ubojstvo.

Policiji govorio da mu je majka demon

Osumnjičeni je navodno u svom iskazu policiji govorio da mu je majka demon, odnosno vještica. Tražio je još jednu ženu u selu za koju je mislio da je vještica, ali je nije pronašao.

Portal zagorje-international doznaje i kako nije živio s majkom nego u Zagrebu, ali su oko obiteljske kuće u Pustodolu pronađene zasađene biljke marihuane za koje se brinuo.

Tijelo je jutros prevezeno na obdukciju u Zagreb, slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo, a očevid je navodno još u tijeku.


Komentari