RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE: Uz pomoć dvije žene podvodio djevojke u zagrebačkom hotelu

teengazette.com

Velika policijska akcija dovela je do poznatog balkanskog makroa, među klijentima su se našli brojni uglednici.

Pružanje seksualnih usluga bilo je organizirano na jahtama. Prema optužnici klijenti iz Italije za njegove su prostitutke platili četiri tisuće eura. Ilegalnim biznisom nije prestao iako mu se istovremeno sudi za organizaciju prostitucije tijekom 2007. godine.

Prostitutke dovodio u zagrebački hotel

I dvije godine kasnije, u policijskoj operaciji kodnog naziva “Dinamico” makro je osumnjičen da je podvodio četiri djevojke iz Hrvatske, dvije iz BiH, te jednu iz Srbije. One su seksualne usluge pružale u jednom zagrebačkom hotelu u čemu je on imao i asistentaa na hotelskoj recepciji, piše net.hr.

Recepcioner je gostima hotela nudio mogućnost korištenja prostitutki u Zagrebu, te bi zatim zvao S.D. koji je slao djevojke. Za svoj je dio posla recepcioner dobivao 50 eura, dok su prostitutke plaćane oko 100 eura po satu.

>>> VLASNIK JEDNE AUTO KUĆE TRAŽIO JU JE DA MIJAUČE I LAJE: Priča o milijunašima i prostituciji na Jadranu

Osim među hotelskim gostima  pronalazio klijente i na temelju svojih poznanstava, prijateljskih i poslovnih veza te preporuka osoba kojima su djevojke ranije pružale seksualne usluge. Među njegovim klijentima uvijek je bilo imena iz zagrebačkog jet-seta, te sportaša i biznismena kojima za cijelu noć s prostitutkom ni tada nije bilo problem platiti do 600 eura.

Milijunska zarada

Bio je osumnjičen da je u dvije godine na međunarodnoj prostituciji zaradio 1,8 milijuna kuna.

Prije ulaska u ilegalni biznis radio je kao trener borilačkih vještina, te redar u nekoliko zagrebačkih noćnih klubova.

Zajedno s njim palo još troje njegovih pomagača. Organizirali su prostituciju, a na teret im se stavlja, kako je potvrđeno 21 kazneno djelo. U stanovima gdje su obitavali istražitelji su pronašli i mobitele, telefonske kartice, računala i korespodenciju iz koje je proizlazilo kako su dogovarani susreti prostitutki s klijentima.

Za makroa je do uhićena radilo šest djevojaka, a pomagale su mu dvije svodnice.

>>> KONTROVERZNA ISPOVIJEST ELITNE PROSTITUKE: Ovo su djevojke kojima je hitno potrebna pomoć!

>>> ŠOKANTNA ISPOVIJEST O STUDENTSKOJ PROSTITUCIJI: Zagrebačke djevojke prodaju se kako bi preživjele!

 

 


Komentari