Provale i razbojništva: Trešnjevka ponovno na meti lopova

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 27 kaznenih djela: razbojništvo, 13 teških krađa provaljivanjem, 6 krađa i 5 ostalih kaznenih djela. Otuđen je jedan osobni automobil, a jedan je pronađen.

Na meti drskih kradljivaca i lopova ponovno se našla Trešnjevka, koja je, prema izvješću zagrebačke policije, uz Novi Zagreb, spada pod najproblematičnije dijelove Zagreba.

Tako je utorak 17. siječnja između 11.15 i 13.45 sati, na Trešnjevci u Ulici Ante Pandakovića, nepoznati počinitelj provalio je u stan te otuđio nakit i novac, oštetivši 65-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna. Isti dan oko 21 sat u Zvečajskoj ulici je nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 21-godišnjom zaposlenicom trgovine i otuđio više stotina kuna.

Do krađe je došlo i u Sesvetama u Željezničkoj ulici, kada je između 7.40 i 19.30 sati nepoznati počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Polo zagrebačkih registarskih oznaka, oštetivši 33-godišnju vlasnicu za oko 40.000 kuna.


Komentari