Policija napokon otkrila tko je kriv za tragičnu nesreću

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Policija je danas napokon otkrila kako je točno došlo do tragedije.

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 13 sati dogodila na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice u Zagrebu poginuo je 9-godišnji dječak. Vozio  se u crvenom automobilu marke Citroen vozio sa svojom sestrom i djedom. Djeca su se nalazila na stražnjem sjedalu. Na njih je na raskrižju naletio drugi automobil. Udario je u stražnji dio Citroena, a dječak je od siline udara ispao iz automobila na cestu.

Policija je danas napokon otkrila kako je točno došlo do tragedije.

“Jučer iza 13 sati, na raskrižju Klaićeve i Kačićeve dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je dijete, koje je nažalost oko 15 sati preminulo u bolnici.

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom Klaićeve ulice u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kačićevom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu i naletio na zadnji bočni dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 78-godišnjak, a koji se kretao Kačićevom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Od posljedica prometne nesreće oko 15 sati u bolnici je preminulo dijete-putnik iz osobnog automobila marke Citroen Saxo, dok je drugo dijete-putnik iz istog vozila lakše ozlijeđeno”, priopćili su.

>>>Stravična nesreća u Zagrebu: Auto se zabio u dječaka, preminuo je u bolnici

>>>‘Ukleto raskrižje’: Stručnjak otkriva zbog čega je došlo do tragične nesreće

 


Komentari