‘Pali’ dileri u Novom Zagrebu

puz droga
www.puz.hr/ ilustracija

Dobrovoljno su predali drogu.

Policijski službenici VI. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni nabavljali veće količine marihuane, MDMA i amfetamina namijenjenih daljnjoj neovlaštenoj prodaji.

U utorak, 15. kolovoza, na području Novog Zagreba, zaustavili su ih policijski službenici i legitimirali ih te su im osumnjičeni prilikom legitimiranja dragovoljno izručili jednu PE vrećicu ispunjenu s oko 15 grama amfetamina te jednu PE vrećicu u kojoj se nalazilo oko 257 grama marihuane te još četiri PE vrećice s oko 5.20 grama marihuane.

Također su policijskim službenicima izručili i jednu PE vrećicu su kojoj se nalazilo 100 tableta MDMA. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici predali su osumnjičene pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari