Obitelj ubijenog Denisa iz Pule još uvijek ne zna rezultate obdukcije

FOTO: Facebook

Tijelo malenog Denisa pronađeno je u uvali.

Krajem svibnja Hrvatsku je potresao stravičan slučaj ubojstva. Majka Chiara Rojnić monstruozno je oduzela život svom trogodišnjem sinu Denisu, a u svemu je sudjelovala i 14-godišnja djevojka, inače, štićenica pulskog Doma za djecu i mladež. Lažnu priču za policiju pomogao je smisliti Burim Ademi (29).

Kako saznaje Direktno, ročište je tajno jer se radi o slučaju u koji su bili uključeni i maloljetnici. Spomenuto ročište trebalo se održati 28. lipnja no nitko ne zna je li do njega došlo. Čak ni obitelj Pašić ne dobiva nikakve informacije o ubojstvu malenog Denisa. Od ubojstva su prošla gotovo dva mjeseca, a obitelj još uvijek nema ni informacije o obdukciji.

Predviđa se, pak, da bi Chiara Rojnić trebala dobiti najmanje 35 godina zatvora, dok će maloljetnica, upravo zbog svojih godina, biti kaženja sukladno zakonima koji vrijede za nju.

Obitelj želi da se u Puli postavi spomen ploča

Obitelj Pašić izrazila je želju da se u sjećanje na Denisa podigne mala spomen ploča, problem je što ne znaju kome se obratiti. Nije jasno je li nadležna aktulna pulska vlast i gradonačelnik Boris Miletić ili netko drugi. Žele da spomen ploča bude opomena svim zlostavljačima djece i spomen na Denisa.

“Što treba učiniti da se pokrene procedura”, obitelj je upitala gradonačelnika Pule

>>> Novi detalji: Dok je Chiara spavala s muškarcima, uplakani mali Denis u susjednoj sobi bio je pun tragova majčinih ugriza

>>>Detaljna rekonstrukcija ubojstva dječačića iz Pule

>>> Monstrumi koji su ledili krv u žilama: Od veljače čak 7 stravičnih ubojstava potreslo Hrvatsku


Komentari