Dvije žene teško ozlijeđene u prometnoj nesreći

screenshoot

U jednom automobilu bilo je i dijete.

U ponedjeljak, 13. veljače oko 12.55 sati, 61-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke Hyundai Getz zagrebačkih registracijskih oznaka kolnikom Ulice Trnave I. u smjeru sjeverozapada.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom kneza Branimira i Osječkom ulicom zadržavala je smjer kretanja i nije se zaustavila na prometni znak te nije propustila vozilo koje se kreće cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Tada je naletila prednjom stranom vozila na prednju desnu bočnu stranu osobnog automobila marke Volkswagen Golf krapinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 26-godišnjakinja krećući se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru istoka te je na raskrižju zadržavala smjer kretanja.

Od siline naleta osobni automobil marke Volkswagen Golf odbio se u smjeru sjeveroistoka gdje je u nekontroliranom rotiranju na njegov stražnji dio naletio osobni automobil marke Mercedes A zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 64-godišnjakinja, kretajući se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru istoka te je u raskrižju zadržavala smjer kretanja.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene, 26-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava i 61-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.
Lakše ozlijeđenoj 64-godišnjakinji, 22-godišnjoj putnici iz osobnog automobila marke Volkswagen Golf i djetetu iz osobnog automobila marke Hyundai Getz liječnička pomoć pružena je u KB Dubrava.


Komentari