Drski razbojnici i lopovi ‘harače’ diljem grada: Predstavili se starici kao policajci i ukrali joj nekoliko stotina tisuća kuna

hr.wikipedia.org

Građani, budite na oprezu.

Na području Uprave tijekom jučerašnjeg dana evidentirana su 42 kaznena djela: razbojništvo, drska krađa, deset teških krađa provaljivanjem, 17 krađa i 12 ostalih kaznenih djela. Jedan osobni automobil je otuđen.

Lopovi i razbojnici ne biraju žrtve.

Tako su u subotu, 6. svibnja (prijavljeno 15. svibnja) oko 11 sati na Maksimiru nepoznata muška i ženska osoba došle su do obiteljske kuće 77-godišnjakinje te joj se predstavili kao službene osobe. Iskoristivši njenu nepažnju, otuđili su joj novac i oštetili je za nekoliko stotina tisuća kuna.   

Nadalje, u ponedjeljak 15. svibnja u večernjim satima na Peščenici u trgovini, dok mu je 37-godišnja zaposlenica pokušala naplatiti artikl, nepoznati počinitelj je iz blagajne otuđio više tisuća kuna.

Građane nisu štedili ni provalnici. Naime, od 12. do 16.svibnja između 2 i 4.30 sati nepoznati je počinitelj na Črnomercu provalio u kuću 43-godišnjaka, otuđio računalo i drugo, pričinivši štetu od više tisuća kuna.


Komentari