Beživotno tijelo nestale policajke nađeno u Sloveniji?

FOTO: Nestali.hr

Još uvijek se ne zna što se točno dogodilo.

U četvrtak nešto nakon 16 sati, na parkiralištu ispred Opće bolnice Murska Sobota, u Reault Cliju na stražnjem sjedalu pronađena je ženska osoba koja nije davala znakove života. Prve informacije govore da se radi o osobi koja je mrtva više od 24 sata, a prema pričama očevidaca, te velikom broju policajaca, moglo bi se raditi o Suzani Vugrinec, nestaloj varždinskoj policajki.

Činjenica da je Vugrinec prešla hrvatsko-slovensku granicu na graničnom prijelazu Mursko Središće-Petišovci, gdje je i snimljena u svom Cliju, pobuđuje dodatne sumnje da se radi upravo o njoj,

“Leš je nađen na zadnjem sjedištu automobila koji je bio zaključan. Za sada se isključuju elementi kaznenog djela – rekli su iz PU varaždinske, gdje čekaju rezultate očevida slovenskih kolega, odnosno identifikacije i obdukcije pronađenog leša.

Upravo zbog toga još uvijek ne žele sa sigurnošću potvrditi radi li se o Suzani Vugrinec ili ne. Izgled leša i ostale okolnosti, pogotovo ona da je Reanult Clijo, u kojem je tijelo pronađeno, u vlasništvu policajke, pišu Varaždiske vijesti.

>>> Nestala bez traga: O privatnom životu varaždinske policajke ne zna se ništa, sumnja se da je žrtva osvetnika


Komentari