Što je FaceApp? Internet je opsjednut ovom aplikacijom za obradu lica

Možda ste vidjeli naziv FaceApp koji se pojavljuje na nizu čudnih fotografija u vašim feedovima društvenih medija. Ovo je jedna od novijih aplikacija dostupan za preuzimanje koja u potpunosti može promijeniti vaš izgled pritiskom gumba.

FaceApp može stvoriti neke realne fotografije vas, vaših prijatelja i vaše obitelji tako da izgledate, ili mlađe, ili starije, ili kao osoba suprotnog pola.

Najbolja od svega, aplikacija je besplatana, ali neke su značajke zaključane u besplatnoj verziji pa možda nećete moći učiniti sve što želite s FaceAppom besplatno. Pročitajte u nastavku kako preuzeti i kako koristiti FaceApp.

Kako preuzeti FaceApp

FaceApp možete pronaći na Androidu i iOS-u – možete ga preuzeti izravno iz trgovine Apple App Store ili Trgovine Google Play.

Preuzmite ju kao i svaku drugu aplikaciju. Možda ćete morati unijeti lozinku ili registrirati svoj otisak prsta kako biste preuzeli aplikaciju.

Kako koristiti FaceApp

Sučelje FaceApp-a je jednostavno za korištenje i omogućit će vam uređivanje novih ili starih fotografija koje već imate na telefonu.

Fotografiju možete odabrati pritiskom na “‘All Photos” (“Sve fotografije”) pri dnu zaslona ili jednostavno uslikajte novu sliku unutar kamere aplikacije.

Slika koju odaberete započinje na filteru zvanom Original (Izvorni), ali ako zaskrolate desno, imat ćete mogućnosti poput Smile, Smile 2, Spark, Old, Young, Female i Male.


Obje opcije za osmijeh otvorit će vam usta i dodati zube, dok će Spark napraviti vašu kožu glatkom. Tu su i muške i ženske mogućnosti kako bi se mogli pretvoriti u muškarca ili ženu.

Najsmješnije opcije su stare i mlade, koje će vam dodati bore ili vas pomladiti da izgledate kao dijete.

Ako zaskrolate prema lijevo, pronaći ćete i opcije za izradu GIF-ova i kolaža vaših fotografija tako da možete prikazati više uređenih slika zajedno na jednoj fotografiji koja se može dijeliti.

Kako dijeliti fotografije FaceApp-om

Nakon što izradite remek-djelo, ispod slike će se pojaviti ikone dijeljenja. Strelica okrenuta prema dolje na dnu omogućit će vam da preuzmete sliku, a postoje i opcije za slanje na Instagram, Facebook i Twitter.

Postoji i mogućnost dijeljenja u drugim aplikacijama kao što je WhatsApp ili platforme za razmjenu poruka.

Što moram platiti?

Postoji i plaćena verzija FaceApp-a, ali ne nudi mnogo više značajki u odnosu na besplatnu verziju aplikacije.

U plačenoj verziji možete koristiti FaceApp bez oglasa, ali za to ćete platiti $3.99. Također će vam omogućiti da odaberete lica unutar fotografije i uklonite vodene žigove s dna slika.

Ako želite platiti, odite pod Postavke aplikacije i pritisnite gumb za kupnju. Aplikacija će vas zatim preusmjeriti na Trgovinu Google Play ili App Store kako biste lakše završili kupnju.

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari