PAMETNIJI OD MOBITELA: Sat koji roditeljima govori gdje im se nalazi dijete dostupan i kod nas

Wikimedia

Smart Kid Safe – lokator Q50 omogućava daljinsko praćenje djece na većim udaljenostima.

Dobra vijest za sve roditelje! Na hrvatskom tržištu pojavio se sat koji roditeljima govori gdje se nalaze njihovi mališani. Ime ovog fantastičnog proizvoda jest Smart Kid Safe.

Smart Kid Safe – lokator Q50 je pametni sat koji omogućava daljinsko praćenje djece na većim udaljenostima. Idealan je za roditelje koji žele znati gdje im se nalaze djeca u svakom trenutku, ali koji smatraju daje još ipak prerano za kupovinu mobilnog telefona.

Uoči početka nove školske godine iznimno je popularan i među hrvatskim roditeljima.

Zadovoljne mame

“Imamo! Odlična stvar. Za klince u nižim razredima osnovne puno bolji izbor od mobitela. Ima opciju s dva SOS poziva, može zvati 2 broja i ta 2 broja njega. Ima gps i znam gdje je u svakom trenutku”, podijelila je svoje zadovoljstvo satom je jedna mama u Facebook grupi MaMe na Fejsu.

Ugrađeni GPS povezuje se s mobitelom roditelja, te im tako omogućuje praćenje, nadgledanje i lociranje djeteta u svega nekoliko trenutaka.

Suvremena tehnologija

Na dnu sata smješten je optički senzor koji automatski šalje poruku ako ga dijete slučajno skine s ruke, a sadrži i funkciju elektronska ograda koja omogućava postavljanje dopuštene zone kretanja. U slučaju da se ta zona prekrši, odnosno dijete zaluta, roditelj je odmah obaviješten o tome, piše Zadovoljna.hr.

Sat se sastoji od podesivog silikonskog remena te plastičnog kućišta s ekranom od 2,5 centimetara, a osim što pokazuje vrijeme, obuhvaća passometer koji broji korake djeteta. Smart Kid Safe sat ima kapacitet baterije od fantastičnih 400 mAH-a, a može se kupiti po cijeni od 299,99 kn. Naručen sat plaća se pouzećem, a stiže na vašu adresu u roku od 2-5 radnih dana (ovisno o lokaciji).


Komentari