ODLIČNE VIJESTI ZA KORISNIKE TWITTERA: Dugo tražena opcija napokon postaje dostupna

FOTO: blogs.wsj.com

Noviteti na popularnoj društvenoj mreži.

Mnogi Twitter korisnici složit će se kako im nedostaje jedna opcija, pogotovo oni koji vole objave bez gramatičkih ili pravopisnih grešaka, bez autocorrectanih statusa koji se kasnije ne mogu ispraviti, a jedino je rješenje ili ignorirati ili izbrisati objavu i ponovno je objaviti.

No, to će sve postati prošlost, najavio je Twitter.

Direktor Twittera Jack Dorsey napravio je odličan potez pa je prošlog tjedna svoje korisnike upitao kakve promjene žele da u 2017. godini na ovoj društvenoj mreži.

Uređivanje objava

Korisnik mu je predložio uređivanje objava, na što ga je direktor pitao je li bitno da je uređivanje dostupno u bilo koje vrijeme ili kroz neki period nakon objave.

Objasnio je i zašto je to bitno pitanje.

Prvi korisnik zahtijeva stvaranje zapisa svih izmjena koje bi potom trebale biti i javne, što znatno komplicira posao. Drugom korisniku koji je također naveo isti prijedlog, Dorsey je postavio pitanje bi li mogućnost uređivanja unutar pet minuta od objave bilo prihvatljivo rješenje.

Cijelu diskusiju je Dorsey zaključio izjavom kako već neko vrijeme razmišljaju o tome, stoga će ta opcija uskoro postati dostupna.


Komentari