Mobitel koji je ušao u povijest: Legendarna Nokia 3310 ponovno u prodaji

FOTO: press

Nokia 3310 stekla je brojne obožavatelje, a ponovno će biti dostupna od sredine listopada.

Uvođenjem svježih novih boja i prilagodljivim retro korisničkim sučeljem, globalni fenomen telefona Nokia 3310 sad je dostupan još većem broju obožavatelja diljem svijeta.

Sydney Taronga Zoo, Australija, 28. rujna 2017- HMD Global, dom Nokia mobilnih telefona, predstavio je telefon Nokia 3310 3G. Sa svježim novim bojama i novim sučeljem koje dopušta korisnicima da odaberu temu koja pristaje njihovom raspoloženju, na ovom modernom klasiku odsada je omogućen i 3G te je dostupan za uživanje u još više zemalja diljem svijeta. I da, još uvijek ima Zmiju.

Dostupna od sredine listopada, Nokia 3310 3G kombinira privlačnost razgovora i pisanja poruka trenutnog modela s 3G povezanošću, što znači da u klasiku sada možete uživati u više zemalja. Retro korisničko sučelje poboljšano je da dostavi poboljšano, prilagodljivo iskustvo, što znači da sada možete mijenjati boje i položaje ikona kako biste bili sigurni da su vaše najdraže funkcije upravo tamo gdje želite da budu.

FOTO: press
FOTO: press

‘Naša nova interpretacija telefona Nokia 3310 bila je kulturni i globalni fenomen. U svijetu u kojem dominiraju pametni telefoni, miks nostalgije i lijepog telefona koji traje i traje, zaokupio je ljudsku maštu. Naši obožavatelji diljem svijeta tražili su da da ovaj legendarni telefon podrži 3G. Fanovi su tražili, mi smo slušali i danas predstavljamo Nokiju 3310 3G’ rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvodnje, HMD Global.

Poboljšani retro dizajn i potpuno nove boje

U skladu s hrabrim i raznobojnim nasljeđem serije, Nokia 3310 3G dostupna je u četiri karakteristične boje – uvijek popularnima Yellow i Warm Red i prekrasnim novim Azure i Charcoal nijansama, sve s mat finišom i novom srebrnom tipkovnicom. Ergonomski redizajnirana za još bolje osobno iskustvo, Nokia 3310 3G ima više razmaka između tipki, za lakše i ugodnije zvanje, pisanje poruka i tvitanje.

3G dizajn za budućnost

Dodatak 3G data povezivosti donosi ovaj popularan telefon još većem broju obožavatelja diljem svijeta. Nokia 3310 3G pruža do 6,5 sati razgovora i do impresivnih 27 dana vremena čekanja tako da uvijek možete ostati u kontaktu.

Dostupnost

Nokia 3310 3G s predstavljanjem kreće sredinom listopada i u maloprodaji će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 69 eura.


Komentari