iPhone 7 Plus dolazi u retro stilu i košta 1.899$

Već nekoliko godina ColorWare uljepšava Appleove uratke oslikavajući ih u stilu dobrog starog Macintosha. Ranije ovaj tjedan, ova je kompanija predstavila najnovije, specijalno, izdanje iPhonea 7 Plus.

Kao i kod ranijih dizajnerskih uradaka, ovaj iPhone 7 Plus Retro dolazi u bež boji zajedno sa tamnim prugama koji podsjećaju na otvore starih računala. I ono što je najposebnije odnosno najuočljivije – Appleov logo u duginim bojama.

ColorWare je u ranijim suradnjama radio retro dizajn za MacBook Air, MacBook i iPhone 6S, koji su dolazili u jako ograničenim količinama, ali ovaj najnoviji primjerak bi trebao biti dostupan svakome tko ga je voljan platiti. S tim da će prvih 25 kupaca biti posebno nagrađeni – dobit će numerirane primjerke.

Malo o cijeni…

Morat ćete izdvojiti popriličnu svotu novca ukoliko želite imati ovaj uređaj. ColorWareovi radovi su se oduvijek dobro naplaćivali, a i ovo djelo nije iznimka. iPhone 7 Plus Retro dolazi otključan, sa 256 GB unutarnje memorije i košta 1.899$, što je otprilike duplo više od cijene standardnog uređaja.

Bez obzira na sve, stvarno se ne može poreći ljepota i privlačnost ovog modela, zar ne? A da li ste voljni platiti toliku premiju na ljepotu – to je na vama.

 

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari