Konačno se vraća omiljena igrica našeg djetinjstva

FOTO: Wiki

Mnogima se ovaj lik urezao u pamćenje.

Čak i velika većina nas, koji zaista nismo “gejmeri”, zna za Crasha Bandicoota. Glavni lik istoimene igrice mnogima je ostao jedna od življih uspomena iz djetnjstva, a posljednje izdanje ove igrice izašlo je 2010. godine. Ipak, za 30. lipanj zakazana je svojevrsna premijera novog izdanja “Crash N. Sane Trilogy”, odnosno kompilacije remastera prvh triju igara Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back i Warped, a svi vlasnici PlayStationa 4 mogu se počastiti novim izadnjem.

Crash je uvijek bio zanimljiv lik u šarenom okruženju koji je privlačio mlade igrače. Ono što je dodatno pozivalo na igru su razine koje je trebalo prijeći, ali uvijek bismo se vraćali na početak kako bismo na svim razinama imali stopostotan učinak. Activision je odlučio starije igrače vratiti u djetinjstvo, a mladima dati priliku da se i oni upoznaju s Crashom.

Najupečatljiviji likovi uz Crasha su svakako, njegova ljubav Tawna i maska Aku Aku, koja je zapravo reinkarnacija duha koja štiti Crasha. Svaki puta kada bi glavni junak pokupio masku ona bi nešto promrmljala, a nitko od nas zapravo nije razumio što pa smo izmišljali svoje verzije, piše Index.

 


Komentari