POKRETNI URED: Usluge vezane za Zagrebački holding uskoro ćete moći obavljati – u svome kvartu!

commons.wikimedia.org

Novo vozilo koje se nabavlja bit će prilagođeno za uredsko poslovanje.

Za najviše tri mjeseca stanovnici 17 gradskih četvrti u svojim će kvartovima moći obaviti sve usluge vezane za Holding, a da zbog toga neće morati ići na prag raznih podružnica te zagrebačke megatvrtke, niti u središnjicu u Vukovarskoj ulici.

Naime, s prvim danom ove godine raspisan je javni natječaj za nabavu kombija ili manjeg mini busa koji će koristiti zaposlenici Holdingova pozivnog centra, a procijenjena vrijednost nabave iznosi 500 tisuća kuna bez uračunatog PDV-a, piše Večernji list.

Novo vozilo koje se nabavlja bit će prilagođeno za uredsko poslovanje, a razlog iniciranja ovakve ideje i nabave novog vozila jest prilagodba i dostupnost starijim i nepokretnim sugrađanima koji će sada doslovce sve poslove vezane za Holding moći obaviti u pokretnom uredu u svome kvartu.

Tako će na jednom mjestu građani moći platiti račune, predati zahtjeve za razne usluge Holdingovih podružnica, kupiti ili napuniti mjesečne i godišnje pokaze, legalizirati priključke, napraviti izmjene matičnih podataka.

Čim završi postupak javne nabave, a vozilo u roku od trideset dana bude isporučeno Holdingu, građani će dobiti raspored njegova dolazaka u određenu gradsku četvrt.

Prema planovima, “Holdingov ured za van” bi do 17. u mjesecu obišao sve gradske četvrti, a nakon toga do kraja mjeseca građani bi ured za van mogli i “naručiti” u pozivnom centru.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Korisnici koji će takvim načinom poželjeti riješiti sve potrebno, moći će dogovoriti termin – datum i sat dolaska kombi vozila u njihovu gradsku četvrt, bez obzira na to što je vozilo u prvih sedamnaest dana u mjesecu već bilo u tome istom kvartu[/box]


Komentari