Incident u ZET-ovom busu: ‘Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu!’

Facebook

Skandal između putnika i vozača.

U utorak 30. svibnju u autobusu ZET-a došlo je do incidenta između vozača i putnice, a u koji je kasnije bilo uključeno još putnika. Incident se dogodio na relaciji Velika Gorica – Glavni kolodvor na liniji 268, na stanici Sv. Klara, u poslijepodnevnim satima.

Naime, vozač busa napao je ženu s djetetom u kolicima jer nije imala novca za kartu. Vozač je potom izašao iz svog prostora i rekao kako neće krenuti dok ona ne kupi kartu. Sasuo je salvu uvreda na njezin račun, između ostalog rekavši i “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu!”, nakon čega su se putnici ponudili kupiti joj kartu.

Međutim, vozač je i dalje nastavio s uvredama, a nakon što ga je putnik P. M. upitao kako bi mu bilo da netko tako postupa prema njegovoj kćeri, on mu je odgovorio kako on to može. Putnik ga je pokušao fotografirati, a vozač ga je upitao s kojim pravom to radi i dodao kako mu je sve to “džabe” jer time neće ništa postići.

Putnik P.M. izašao je iz autobusa kako bi fotografirao registracijske oznake autobusa, a vozač je krenuo autobusom na njega i odgurivao ga. Vozač je na Facebooku putniku poručio da se nađe s njim i uživo mu kaže u čemu je problem.


Komentari