(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Policija treba vašu pomoć pri identifikaciji pronađenih tijela

policija
Foto: MUP/ilustracija

Policija je priopćila kako moli p0moć pri identifikaciji nepoznatih osoba.

“Unatoč svim dostupnim parametrima kako bi se utvrdio identitet tri osobe čija su tijela pronađena na području Policijske uprave zagrebačke, dosad poduzete mjere i radnje nisu rezultirale utvrđivanjem njihovog identiteta. Molimo građane ukoliko imaju saznanja o identitetu nepoznatih osoba da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na [email protected]”, stoji u priopćenju policije.

U nastavku prenosimo izvješće policije o okolnostima pronalaska tijela osoba.

 

“Devetog studenog 2015. oko 13 sati u koritu rijeke Save, oko 1500 metara od Jankomirskog mosta, pronađeno je tijelo nepoznate ženske osobe, starosti 50-60 godina, visine 161 cm, srednje tjelesne građe, duže smeđe kose, smeđih očiju, odjevene u crnu majicu dugih rukava, plavu dolčevitu, donji dio trenirke tamnoplave boje i crne zimske čizme. Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Upozorenje, fotografije su uznemirujućeg sadržaja.

21. veljače 2017. u 3 sata u Draškovićevoj ulici, na nogostupu kod Klinike za traumatologiju pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Radi se o muškarcu starosti 70-75 godina, mršave tjelesne građe, visine 167 cm, tjemene ćelavosti, prosijede kose, sijede duže zapuštene brade, odjeven u crvenu majicu dugih rukava, plavu majicu, tamnu jaknu, donji dio trenirke tamnoplave boje i gležnjače (gojzerice). Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Upozorenje, fotografija je uznemirujućeg sadržaja.

28. veljače 2017. na Jakuševečkoj cesti, 200 metara od ranžirnog kolodvora u smjeru istoka, u napuštenom vagonu pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca starosti 60-70 godina, jače tjelesne građe, izraženog trbuha, visine oko 170 cm, sijede kose, sijedih brkova i brade, okruglog lica, odjeven u zimsku jaknu smeđe boje, gornji i donji dio trenirke plave boje, crnu vestu, sivu majicu i smeđe cipele Alpina. Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela”, objavila je policija.

UPOZORAVAMO DA SU SLIKE NA OVOM LINKU UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA


Komentari