Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Flickr

Ako ste trenutno u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi prilika života!

Naime, nekoliko velikih tvrtki zapošljava na odlična radna mjesta, piše Poslovni.hr. Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

SGS Adriatica zapošljava Koordinatora poslovanja (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu i po potrebi u drugim mjestima rada, a od glavnih zadataka se ističe razvoj i prenošenje strategija u svrhu uspostavljanja partnerstva i poslovnih odnosa na tržištu proizvoda i usluga. Za prijavu je između ostalog potrebna VŠS odgovarajućeg smjera, poželjno elektrotehničkog, elektrostrojarskog ili srodnog usmjerenja. Opširnije potražite ovdje.

Bipa u Zagrebu zapošljava Asistenta za poslovno izvještavanje (ž/m). Glavni zadaci ovog radnog mjesta su pružanje podataka, ažuriranje izvještaja i zaključaka o analizi tržišta svim relevantnim odjelima, posebice Upravi, Nabavi i Prodaji. Od kandidata se očekuje VSS obrazovanje, ekonomskog smjera. Opširnije potražite ovdje.

P.W.U. zapošljava Grafičkog dizajnera / DTP operatera (m/ž). U opisu poslova izdvaja se osmišljavanje i realizacija kreativnih rješenja za potrebe tvrtke i klijente, dizajniranje promotivnih materijala te definiranje i provođenje vizualnih standarda za iste, i sl. Od kandidata se očekuje VŠS/VSS, studij dizajna ili grafički fakultet, te samostalnost, ambicioznost i motiviranost. Opširnije potražite ovdje.

Ziegler je u potrazi za Referentom logističkog centra (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu i Kutini, a radni zadaci uključuju traženje novih dobavljača, koordinaciju s odjelom nabave i prodaje, obradu upita, ponuda i narudžbi, te obradu tržišta. Od kandidata se očekuje proaktivnost i otvorenost u komunikaciji, a tvrtka nudi kreativno radno okruženje i slobodno iznošenje ideja. Opširnije potražite ovdje.

Posao.hr za klijenta traži Voditelja ljudskih potencijala (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Zadaci i odgovornosti ovog radnog mjesta uključuju i koordiniranje poslova sistematizacije i organizacije rada, a od uvjeta se ističe društveno-humanističko usmjerenje, te iskustvo na istim i/li sličnim poslovima. Opširnije pronađite ovdje.


Komentari