Na tramvajskoj stanici kod Učiteljskog: Pokazivao spolovilo prolaznicama nasred ulice

FOTO: Foursquare

Šokantna scena na tramvajskoj stanici.

Posljednjih smo dana suočeni s velikim brojem prijava i pritužbi građana na pedofile u kvartu, ali i 20-godišnjake koji po kvartu napadaju djevojčice.

Međutim, ovdje priča ne staje situacijama nad kojima se Zagrepčani zgražavaju. Naime, danas su se Zagrepčani susreli s još jednom neugodnom scenom na stanici Učiteljskog fakulteta.

Kako je građanka kazala, u petak 7. travnja u poslijepodnevnim u Savskoj ulici na tramvajskoj stanici Učiteljski fakultet stariji muškarac u crnoj jakni i sa šiltericom pokazivao je prolaznicama svoj spolni organ.

Zgrožena građanka komentirala je da su ljudi bolesni, a vjerujemo da i ostali Zagrepčani i Zagrepčanke s gnušenjem i nelagodom gledaju na taj čin.

Mnogi su se zapitali što je ljudima danas i što osobu natjera na takav potez i čin nad kojim se svi zgražavaju. Nažalost, ovakve scene i situacije u Zagrebu, ali i drugdje nisu rijetkost.

Često okupirani vlastitim mislima ili pak zbunjeni viđenim uopće ne uspijemo reagirati ni zamoliti za pomoć ili pak upozoriti na takve stvorove, kojih nažalost ima u našem društvu.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]JAKO KORISTAN SAVJET: “Jedan se lik često u isto vrijeme kad i ja vozio u gradskom autobusu i provocirao naslonjajući se na mene s leđa. Kad mi je jedan dan konačno pukao film uzela sam šivaću iglu i bocnula ga. On pocne vristati ..i pita je jesi li ti luda ..zašto me bodeš? – Ti mene bodeš danima pa se ne žalim”.[/box]

Također, u ovakvim slučajevima javnog uznemiravanja nazovite policiju na 192.

Svatko se različito ponaša u stresnim i neočekivanim situacijama, a mi vam donosimo jedan kratki video samoobrane ako se zateknete nasamo i netko vam se prikrada s leđa.


Komentari