Tko su glavni akteri pucnjave u Španskom

Tomislav Miletic/PIXSELL

Policija još provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdilo pod kojim je okolnostima došlo do pucnjave iz vatrenoga oružja u ranim jutarnjim satima u Ulici Drage Gervaisa na Malešnici.

Prema neslužbenim saznanjima Jutarnjeg, policija sumnja da je fizički obračun i pucanje u zrak iz vatrenoga oružja uslijedilo kao epilog sukoba koji je između dvije skupine mladića počeo ispred noćnoga klubu Adrenalin na Malešnici.

Nakon što su se posvađali ispred Adrenalina, jedan od mladića Antonio M. (26) je sjeo u auto te se udaljio u smjeru Španskog gdje živi, da bi zatim 5 ili 6 mladića iz grupe s kojom se sukobio, sjela u svoje automobile te ga počeli progoniti.

Policija sumnja da je među njima je bio i Stjepan J. (26) pripadnik BBB koji je u srpnju prošle godine bio uhićen pod optužbama da je u Novalji plinskim pištoljem pokušao ubiti V.P.-a (19) pucajući mu u usta.

Potjera za Antoniom M. završila je u Ulici Drage Gervaisa, gdje su ga napadači sustigli automobilima , a on je najvjerojatnije iz straha za život izvadio pištolj te pucao u zrak. Antonio M. policiji je ustvrdio kako on nije bio jedni koji je pucao već je pucanjem uzvratio i Stjepan J. koji je također imao pištolj.

Svi detalji i okolnosti ovog incidenta biti će poznati po dovršetku kriminalističkog istraživanja.


Komentari