Zagreb
+C

Tijekom dana očekuju se velike gužve i zastoji na svim važnijim cestama

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. 

Zbog opasnosti od naleta na psa, kod odmorišta Plitvice, na zagrebačkoj obilaznici (A3) pozivaju se vozači na dodatni oprez!

Od 07:35 sati autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za sve skupine vozila, a zbog povremeno jakih, bočnih udara vjetra na vijaduktu Božići vozi se uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. Na naplati Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.
Tijekom dana vrlo gust promet, uz vožnju u koloni i povremene zastoje, očekujemo na svim važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama:

A1 Zagreb-Split-Ploče , A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje, na Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj obilaznici (A7), državnoj cesti DC1, Jadranskoj magistrali (DC8), na otoku Krku i Krčkom mostu, u trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza.

Komentari

Provjerite

Alesia Kazantceva

Je li Zagreb zaista “bike friendly” metropola?

Prema napisima Euronewsa, naš Zagreb zauzeo je visoko šesto mjesto na ljestvici ‘bike friendly’ glavnih gradova ...