Supertalent na udaru kritika: ‘Ovo je sve namješteno’

FOTO: Supertalent / Facebook

Ulazak Antonie Dore Pleško u finale, izazvalo je burne reakcije.

Supertalent ove je godine izazivao brojne reakcije. Od komentara Martine Tomčić, koji su nekada bili na granici dobrog ukusa do Tweerkerice koja je podijelila mišljenje gledatelja o tweerkanju kao talentu.

Prašinu je podigla i Antonia Dora Pleško, koja je ušla u finale ovog showa. Sam ulazak Antonie Dore Pleško u Supertalent izazvao je brojne rasprave s obzirom da se nije niti prijavila. Antonia Dora došla je podržati prijateljicu na natjecanju, no ubrzo je sama pozvana na pozornicu, njena je majka pripremila matricu, a Antonia Dora je uzela mikrofon i zapjevala te dobila direktan ulazak u show.

Već samim početkom, njeno sudjelovanje u showu je potaklo brojna pitanja. Bez obzira na njezin nesumnjivo veliki talent,  mnogima se činilo ružno što je prijateljica, koju je navodno došla podržati, ostala u sjeni sjajne Antonie Dore Pleško. Već su tada brojni gledatelji tvrdili kako je show namješten te kako će Antonia Dora osvojiti ovaj supertalent.

Prema reakcijama gledatelja, čini se da veći broj njih smatra kako je show namješten te kako je jasno tko će biti pobjednik ovogodišnjeg supertalenta. Nitko ne osporava talent koji krasi Antoniu Doru Pleško, no mnogi su puno više bili fascinirani drugim nepjevačkim kandidatima.

Tko će osvojiti show i da li je publika u pravu, pokazat će vrijeme. Supertalent je ove godine nesumnjivo dobio reakciju publike, koja je bez obzira na brojne osude na račun Supertalenta, uprla svoje oči u male ekrane.

>>>Supertalent se kompromitirao: Antonija Dora namještaljkom ušla u finale?

 


Komentari