Stojak upozorava stanovnike Rudeša: ‘Puno vlasnika parcela neće primijetiti ovakvu vrstu poziva’

FOTO: Dražen Komar

Na rasvjetnim stupovima nalaze se oglasi za uvid u Idejni projekt buduće prometnice koja bi trebala proći preko parcela stanovnika Rudeša.

Zastupnik gradske skupštine Tomislav Stojak objavio je na društvenim mrežama poziv građanima da sudjeluju na sastanku vezanom za Idejnu projekt buduće prometnice. Kako kaže, puno vlasnika i suvlasnika parcela možda nije uočilo obavijest na rasvjetnim stupovima pa je ovom obaviješću htio potaknuti sugrađane da istu prenesu svojim susjedima. Njegovu objavu donosimo u cijelosti:

‘Preko vikenda na pojedinim “oglasnim pločama” u Rudešu i Voltinom (čitaj stupovi javne rasvjete!), osvanuli su pozivi građanima koji imaju kuće i parcele na trasi buduće produžene Baštijanove ulice, na dionici kroz Rudeš, da mogu doći u četvrtak, 26.10.2017. godine, u 09:00 sati, u prostorije Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, soba 128, Trg Stjepana Radića 1 (tel. 01/610-1126) i napraviti uvid u Idejni projekt buduće prometnice koja bi trebala proći preko njihovih parcela.

Kako se bojim da puno vlasnika i suvlasnika parcela ovakvu vrstu poziva neće niti primijetiti, a radi se za njih o izuzetno važnoj stvari, barem na ovaj način da pokušamo proširiti informaciju kako bi ona došla do što više sugrađana i susjeda iz Rudeša.

Ukoliko znate nekoga od susjeda čije se parcele nalaze na budućoj trasi Baštijanove, u Sošičkoj ulici, Netretičkoj, na Rudeškom putu i Rudeškom odvojku, Rudeškoj cesti ili na II., IV. ili V. Rudeškom ogranku, molimo Vas da im dojavite ovu informaciju.’

 


Komentari