SKANDAL! TAXIST U ZAGREBU OTVORENO: ‘Djevojčice vikendom seksom plaćaju vožnju!’

sofeminine.co.uk

”Molim vas pokupite me, ja do 4 moram biti doma. Učinit ću sve što tražite od mene samo da budem uz četiri doma”.

Duhovni pad našeg društva osjeća se na svakom koraku. Vremena se mijenjaju, a apsolutna propaganda seksualizacije učinila je svoje. Stravična priča sa zagrebačkih ulica još je jedan dokaz kako ona filmske scenarije ne moramo tražiti na filmskom platnu već doslovno u svome dvorištu. Jednu takvu priču ispričao nam je taksist jedne privatne taxi službe (podaci poznati redakciji)..

”Vi nećete vjerovati čega se ja sve nagledam vikendom’, započeo je taksist svoju priču, a sve što je dalje slijedilo činilo se nestvarnim.

”Pogledajte ovu djecu, pogledajte što rade” požalio se taksist novinarki u trenutku kada su prolazili pored popularnog H2O narodnjačkog kluba ispred kojeg su stajale vidno mlađahne djevojke i stopirale. ”I ja sam išao u grad kao mlad, nastavlja taksist, ali sam išao pješke doma, do Dubrave iz centra, nije mi to problem bio. Ova djeca danas, oni prodaju svoje tijelo za vožnju”, rekao je taksist.

Kako to mislite, upitala sam? ”Lijepo. Jednom mi dogodilo da povezem djevojku 15-16 godina do Zaprešića u 3 ujutro i ona mi na kraju vožnje kaže da nema novca i da mi može drugačije platiti.” Prvi put sam izbacio djevojku iz auta, ali od onda ne vozim bilo koga. Nema kod mene pijanih balavica, kaže taksist i nastavlja svoju priču.

Što se vi čudite, to je normalna stvar, to svi taksisti znaju. Ponekad pijane nazovu u službu i kažu da će platiti oralnim seksom ako ih netko odveze do doma. Većina taksista je normalnih i odbijaju takve vožnje, ali znate kako je, uvijek se netko nađe”, šokira svojim razgovorom taksist koji prepričao situaciju od prošlog vikenda.

”Evo prošli vikend je nazvala djevojka u službu u 3 ujutro i rekla: Molim vas pokupite me, ja do 4 moram biti doma. Učinit ću sve što tražite od mene samo da budem uz četiri doma. Po glasu čujete da je riječ o praktički djevojčici koja mora do 4 ujutro biti doma te da će ona učiniti sve (ali baš sve) da ne iznevjeri roditelje. To sve uključuje i prodaju tijela”, govori taksist koji me uvjerava da je tako svaki vikend.

Neki taksisti vole takve vožnje

”Ova jadna djeca nemaju novca. Što, roditelji im daju 50 kuna za grad, idu u te klubove i gdje rade tko zna što i nemaju kako doma. Vjerujte mi za vožnju će puno tih djevojaka dati sve. I to se ponavlja iz vikenda u vikend. Uvijek je riječ o iznimno mladim, većinom maloljetnim djevojkama koje imaju ograničenje izlaska pa će da stignu na vrijeme kući prodati i svoje tijelo. To je njima normalno, a roditelji vjerujem nemaju pojma što im djeca rade po vani”, kazao je taksist koji je ovim putem želio upozoriti roditelje da postoje taksisti koji vole takve vožnje, koji namjerno obilaze takva mjesta u nadi da će im se ‘posrećiti’ vikendom.

”Ne znam sve je drugačije nego kad smo mi bili mladi. Ni mi nismo imali novca, ali nije nam na pamet padalo da se vozimo doma ako to nismo u mogućnosti kao što to čine ove djevojčice koje se osjećaju manje važnima ako taksijem ne odu doma”, zaključio je.

Roditelji, znate li što vam djeca rade noću?

>>> ILEGALNI TAKSISTI HARAJU GRADOM ‘Policajac me uputio prema taksistu kojeg očito poznaje…’


Komentari